Cal Bor

متشکل از کلسیم و بُر می باشد. استفاده از این کود سبب: – افزایش استحکام و مقاومت ساقه، میوه و سایر بافتها و همچنین افزایش مقاومت به تنش به واسطه ی وجود کلسیم با قدرت جذب پایدار و طولانی – افزایش شیرینی و سایز میوه به واسطه ی وجود عنصر بر که وظیفه انتقال قند برای دیواره های سلولی را فراهم می کند. استفاده از محصول کلسیم و بر، کیفیت و عمر طولانی تر برای محصولات حتی بعد از چیده شدن را بهمراه خواهد داشت.

در صورت نیاز جهت نحوه و میزان مصرف با کارشناسان مربوطه مشورت نمایید.

تجزیه ضمانت شده

Calcium oxide (CaO)
Boron (B)

توصیه مصرف

این محصول ایده آل برای محلول پاشی و آبیاری می باشد. در محلول پاشی پیشنهاد می شود حداقل 600 لیتر آب در هر هکتار برای سبزیجات و حداقل 1000 لیتر آب در هر هکتار برای درختان میوه و 1500 لیتر آب برای مرکبات استفاده شود.

محلول پاشی (هر 7 تا 15 روز)

محصولات

درختان میوه و مرکبات

کاهو، کرفس، کلم و …

گوجه فرنگی، فلفل، هندوانه

مقدار مصرف

2.5-4 لیتر در هکتار

2.5-4 لیتر در هکتار

2.5-4 لیتر در هکتار

نحوه مصرف

از شروع تا تشکیل میوه

از زمان شروع تا جمع آوری

از زمان تشکیل میوه

رضایت بالا خریداران

ارسال سریع به سراسر کشور

مشاوره فنی و تخصصی

محصولات با کیفیت