Cal Bor
متشکل از کلسیم و بُر می باشد. استفاده از این کود سبب: – افزایش استحکام و مقاومت ساقه، میوه و سایر بافتها و همچنین افزایش مقاومت به تنش به واسطه ی وجود کلسیم با قدرت جذب پایدار و طولانی – افزایش شیرینی و سایز میوه به واسطه ی وجود عنصر بر که وظیفه انتقال قند برای دیواره های سلولی را فراهم می کند. استفاده از محصول کلسیم و بر، کیفیت و عمر طولانی تر برای محصولات حتی بعد از چیده شدن را بهمراه خواهد داشت.
در صورت نیاز جهت نحوه و میزان مصرف با کارشناسان مربوطه مشورت نمایید.
تجزیه ضمانت شده
توصیه مصرف
این محصول ایده آل برای محلول پاشی و آبیاری می باشد. در محلول پاشی پیشنهاد می شود حداقل 600 لیتر آب در هر هکتار برای سبزیجات و حداقل 1000 لیتر آب در هر هکتار برای درختان میوه و 1500 لیتر آب برای مرکبات استفاده شود.
محلول پاشی (هر 7 تا 15 روز)
محصولات
درختان میوه و مرکبات
کاهو، کرفس، کلم و …
گوجه فرنگی، فلفل، هندوانه
مقدار مصرف
2.5-4 لیتر در هکتار
2.5-4 لیتر در هکتار
2.5-4 لیتر در هکتار
نحوه مصرف
از شروع تا تشکیل میوه
از زمان شروع تا جمع آوری
از زمان تشکیل میوه